Centrum Qi

 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!

Nieuw!!!

Webshop
Klik op de onderstreepte tekst voor alle info en downloads

Yoga Nidra 


Yoga Nidra is een systematische methode waarbij naar complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning wordt toegewerkt. Yoga Nidra bestaat uit twee woorden uit het Sanskriet. Yoga betekent 'samenbrengen' of 'verbinden'. En Nidra betekent 'slaap'. Tijdens Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je bewustzijn is nog aan het werk op een dieper niveau. Bij Yoga Nidra balanceer je dus als het ware op het lijntje tussen wakker zijn en slapen. Je werkt naar deze staat toe door middel van een aantal systematische oefeningen en visualisaties. Je komt fysiek, mentaal en emotioneel compleet tot ontspanning.

€37


Yoga stap voor stap, happy with yoga


Een online Yogacursus voor beginners van 9 lessen. Beginnende Yogi's leren in deze stap voor stap cursus alle basishoudingen van de Yoga aan en kunnen op deze manier lekker thuis, wanner zij het willen en op hun eigen tempo aan de slag met Yoga. Bij de cursus krijgen mensen bonusvideo's over de ademhaling, losse Yogaseries en een Ebook met uitleg en plaatjes van de belangrijkste houdingen.

€57In deze cursus gaan we op reis door de zeven chakra's met de bijzondere en effectieve Yoga Nidra technieken. Je zal een diepe ontspanning zoals nooit te voren ervaren, en werken aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen. 
Je krijgt toegang tot:
5 diepe, helende en transformatieve chakra Yoga nidra sessies – Waarde: € 47 
Een uitgebreide cursushandleiding van ‘Reis door de chakra’s’ – Waarde: € 27 
Een persoonlijk werkboek voor elk van de 7 chakra’s inclusief sankalpa's voor ieder chakra – Waarde: € 47 
Diverse instructievideo’s die je helpen het meeste uit de cursus te halen – Waarde: € 27 
Toegang tot een enthousiaste en toegewijde Facebook community (optioneel) – Waarde: € 27 
Begeleiding van professionele Yogadocenten – Waarde: € 47 
Onbeperkt en overal toegang tot de inhoud van de cursus en toekomstige updates 
​Nu geen € 222,00 MAAR € 87,00.


MINDFULNESS VOOR HET DAGELIJKSE LEVEN is een 8-weekse Mindfulness cursus inclusief audiobestanden, video's en dagelijkse emails. De cursus is een dagelijks stappenplan voor mensen die aan de slag willen met Mindfulness en meer rust willen ervaren en minder stress.
€37