Centrum Qi 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!

5 en 6 oktober 

Seminar Tranen van de voorouders- Voorouderlijk besef-

door regresssie en reincarnatietherapeut Maarten Oversier

Beide dagen van 10.00-18.00 uur


Een vervolg op de lezing De reis van de reincarnerende ziel........Seminar ‘Voorouderlijk Besef’


Ongeveer 23 jaar praktijkvoering als reïncarnatietherapeut met pakweg 12000 sessies, bracht vele inzichten met zich mee. Een van de belangrijkste is dat onze voorouders nog steeds van grote invloed zijn op onze huidige levens. Tegelijk weten we gemiddeld maar weinig van wat hen werkelijk ooit beroerde. We bekommeren ons er nauwelijks om of blijven in veroordelingen en conflicten steken, zoals die in veel families bestonden. Veel van de meest bepalende gebeurtenissen die zij meemaakten, waarbij de oorlog en kerk bijvoorbeeld grote rollen speelden, bleven onbesproken. Denk aan de vele tewerkgestelde grootvaders, de alleen achterblijvende oma’s, de NSB leden, de watersnoodramp, de dreigende repercussies indien men zich niet confirmeerden aan kerkelijk opgestelde eisen en normen, het verlies van kinderen, de hongerwinter en noem maar op. Verhalen met groot achterstallig onderhoud in de familiestamboom. Ze passeren wekelijks de revue in mijn praktijk. ‘Daar praten we niet over’ was de toen geldende strategie om niet meer te hoeven/willen voelen. Tegelijk bracht deze methoden veel krampachtigheid, veel gedragsstoornissen en veel grensoverschrijdende uitingsvormen die vervolgens weer huis hielden in de volgende generaties. 

Het effect om hier meer in te duiken is tegelijkertijd enorm. Mensen ervaren diepe veranderingsprocessen nadat zij tijdens sessies op een andere manier hun (voor)ouders hebben leren kennen. De resultaten zijn ronduit opzienbarend. Het is een behoorlijk onontgonnen werkgebied vol met metaforische goudmijnen. 

Tijdens deze twee dagen gaan we uitvoerig in op de manifestatievormen van deze ‘tranen van onze voorouders’. Ik noem ze wel eens ‘graftranen'. Op maat, in een klimaat van veiligheid respect en humor, met behulp van verfijnd ontwikkelde therapeutische technieken openen we ons voor deze connecties. Heling en begrip bewerkstelligen en vooral ook een handreiking bieden voor hen die op dit veld al actief zijn, is het doel van dit weekend. Je zult verstelt staan van de verhalen die zich openbaren, de herkenning, en met namen de bevrijdende werking met respect en een knipoog naar alle betrokkenen. 


Aanmelden kan hier.

Aanmelden vóór 21 september!

De aanmelding is pas definitief na betaling van een voorschot van € 125
op bankrekening NL44 RABO 0158 7992 24 tav  Qi Biotaria ovv workshop Maarten Oversier

Kosten voor de 2 daagse inclusief lunch, koffie en thee €240

Gaat door bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 25!
Mocht dit seminar niet doorgaan wegens te weinig aanmeldingen dan krijg je  je geld uiteraard terug.

We zijn genoodzaakt, gezien de investering die centrum Qi en Maarten Oversier doen voor dit seminar, een regel te stellen:
Besluit je bij nader inzien om niet mee te doen en laat je dit ons pas ná 21 september weten dan is het niet mogelijk je investering terug te ontvangen wegens gemaakte kosten.Gaat door bij minimaal 10 deelnemers en maximaal 25!