Centrum Qi 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!Prachtige ruimte huren?


Centrum Qi is gevestigd in de voormalige terminal van de PSD, heeft een prachtige ligging aan de Westerschelde. 

Met uitzicht over onze kust met recht een parel! De ruimte is geschikt voor allerlei trainingen, vergaderingen, lessen of workshops. Indien gewenst compleet met een koffie- of luncharrangement. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje!

Deze ruimte is op de bovenverdieping en is momenteel niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Wij zijn hiermee druk aan de slag en hopen met onze boekenverkoop zoveel geld te kunnen verzamelen dat we een traplift kunnen bekostigen.In de grote zaal kunnen zo’n 200 personen plaatsnemen.

Er zijn geluidsboxen aanwezig waar een Ipod, een USB stick , een laptop of een SD card op aangesloten kan worden. Ook volop stoelen aanwezig.


Zaalhuur is mogelijk per dag, dagdeel of per uur.

Dag: Maandag t/m zondag

9.00-17.00 uur

13.00-21.00 uur


Dagdelen: Maandag t/m zondag

Ochtend 9.00-13.00 uur

Middag 13.00-17.00 uur

Avond 18.00-22.00 uurVoor vragen en info kun je mailen naar [email protected] of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor je reactie of vraag!
Je hoort snel van ons.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.Bekendheid geven aan je activiteit of evenement


Centrum Qi helpt je graag om je evenement of activiteit onder de aandacht te brengen.

Alle activiteiten die worden georganiseerd worden op onze website geplaatst  om mensen in te lichten. Ook vermelden we deze op onze Facebookpagina… In combinatie met onze nieuwsbrief is het online bereik van je evenement al snel bij honderden bekend!

Natuurlijk raden we je van harte aan om zelf ook te werken aan de PR. Gebruik je eigen netwerk en social media. Een flyer ophangen in Qi Biotaria en in onze activiteitenmap hoort ook tot de mogelijkheden.

Elk jaar organiseren we de Zin in Zijn! beurs…..ook een aanrader om meer bekendheid te krijgen!