Centrum Qi 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!

Het heerlijke ijs van professor Grunschnabel !


Voor onze klanten die glutenvrij moeten of willen eten, geen soja producten mogen of lactosevrij dieet hebben is dit een hele mooie aanvulling. En ja.....het is heerlijk ijs op basis van kokosmelk! Bovendien kosher en hallal! Wil je meer allergeneninfo of wat kosher is enzovoort? Lees hier meer.


Klanten die nergens last van hebben moeten wél oppassen voor dit ijs. Zij kunnen binnenkort last krijgen van een 

verslaving :)


Deze smaken hebben we in the house:


MAROMOKOTRO SNOW WHITE

Spierwit kokosijs met heel veel verse bourbonvanille en geraspte kokos

BANANA BAHIANA

Banaan met bourbonvanille en kokosmelk


CAFE ET KHATIB

Bitterzoete Arabicakoffie met kardemom en Bourbonvanille


INDIAN WINTER

gemberwortel met indiase specerijen


CHOCOCOLATE
plantaardige chocola van kokos met bourbonvanille

FRAMBOISE EXTASE

24-karaats frambozen met verse sinaasappel, limoen en citroen


MAMÁ MANGO MARACUJÁ 

prachtige Tommy Atkins mango met verse maracujá (passie vrucht) en verse citrus

/////////////////////////////

Pip Organic fruit ijs


Pip Organic heeft zijn roots in de welbekende Londense Borough Market en werd gestart vanuit een echte passie voor biologische producten en de daarbij horende waarden en ethiek. Patrick en Karen zijn van oorsprong sappen makers. Vanaf het begin werkte Pip samen met biologische boeren om ervoor te zorgen dat de beste fruitsoorten geselecteerd worden op het juiste tijdstip, zodat de beste smaken gemengd worden tot perfectie. We houden de dingen graag simpel zodat u kan genieten van de smaak van biologisch fruit, zoals het bedoeld is.


Probeer de heerlijke fruitsap ijsjes van PIP in de smaken Apple, Berry of Tropical.

De Pip fruity ice squeezers zijn gemaakt van puur sap (dus geen concentraat), zijn 100% natuurlijk en biologisch, bevatten geen toegevoegde suikers of andere toevoegingen zoals geur- of kleurstoffen, maar zijn bovenal heerlijk verfrissend!


                                                                  ///////////////////////////////////////////


ICECRIME


Stevia is een plantje uit Zuid-Amerika, een ongeëvenaarde zoetmaker. Een natuurlijke suikervervanger. Daarom gebruikt Ice Crime dit in hun ijs.

Just Ice (de maker van Ice Crime) bedacht zijn eigen recept om de echte smaak van ambachtelijk roomijs te behouden. Omdat ze enkel de beste ingrediënten gebruiken, smelt je gewoon van dit ijs.

Just Ice respecteert mens en milieu in het productieproces, maakt gebruik van  alternatieve energie maakt geen gebruik van smaak-en kleurstoffen.

IJs in potjes van 120 ml in de smaken mokka, aardbei en vanille. De vanille en de mokka is trouwens heerlijk om een ijskoffie van te maken. Vooral als de koffie warm is krijg je een heerlijk romige laag! Een aanrader.