Centrum Qi 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!

Lieve actieve, bewuste, ontdekkende mensen van 

de hele wereld


Deze pagina laat zien wat wij allemaal voor moois aanbieden bij Qi. 

Dat is best al een heleboel! We doen ons best een zo gevarieerd mogelijk aanbod te realiseren. 

Heb je nou zelf een leuke tip of idee, wij bijten niet!! Kom het ons persoonlijk vertellen, gezellig! Of stuur een mail naar 

[email protected]

Bellen kan ook naar 06-47032113

Dan nog een TIP:

Als je interesse hebt om ergens aan deel te nemen kijk dan regelmatig deze informatie na want.......

*soms wijzigen er tijden

*soms gaat iets niet door vanwege te weinig aanmeldingen

*iemand kan ziek geworden zijn waardoor datgeen niet doorgaat

*er is een fout gemaakt  in de tekst


En zo zijn er nog tal van redenen waardoor iets veranderd kan zijn. Om je de teleurstelling te besparen voor niets bij ons aan de deur te staan, kijk daarom regelmatig de info na!


Activiteiten:Elke dinsdag avond tai chi en Qigong

Vanaf 18.00 uur taiji beginners

Vanaf 19.00 uur Qigong

Vanaf 20.00 uur Taiji gevorderden


Nell van Hartevelt is al jarenlang Taiji docente op verschillende locaties door Zeeuws Vlaanderen. 

KLik op de foto voor meer info en aanmelden.
10 augustus Lezing Soulkey therapie met energie manifestatie

19.30 uur

Kosten €10


Lezing SoulKey Therapy® en aansluitend een energie manifestatie!

Ben je geïnteresseerd in een SoulKey sessie (zielenreis) of wil je meer informatie, kom dan naar de lezing. Hierin word uitgebreid besproken en uitgelegd wat SoulKey Therapy® inhoud en eventuele vragen kunnen beantwoord worden, daarna gaan we een manifestatie techniek doen Lees hier verder

SoulKey / Zielenreis is een multi therapie die zeer krachtig is. In 1 sessie kunnen meer trauma’s opgelost worden dan in meerdere ‘gewone’ hypnose sessies en het kan meer fysieke problemen oplossen dan de meeste andere methodes.

In de therapie krijg je antwoord op levensvragen, oplossen van ‘bad’ karma, je krijgt inzicht in je doel in het leven. Contact met overleden dierbaren, kennismaking met je Gids. En nog veel meer …

Na de lezing gaan we een manifestatie techniek doen, zodat je in contact komt met jezelf en je eigen energie kan ervaren om dan te manifesteren.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de lezing op www.edithpieterson.nl 
15 augustus workshop Manifesteren

19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens


Inloop vanaf 18.45 uur16 augustus de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?

17 augustus Expeditie Robinson aan de Zeeuwse kust

Tijdstip 13.00-15.00 uur

Kosten €12,50


Je speelt in 2 of 3 kampen en gaat allerlei ‘proeven’ doen. We zorgen er natuurlijk voor dat het voor iedereen leuk kan zijn, dus door behendigheid, denk, kracht, sportief, snelheid, creativiteit, … erin toe te passen. De ene activiteit is natuurlijk makkelijker dan de andere om het spannend te houden!

Vooraf aanmelden / inschrijven!
- je kan individueel of met een aantal inschrijven tot de ‘kampen’ VOL zitten!
- vanaf 12 jaar - € 12,50 pp
- Aanmelden kan bij Centrum Qi -
[email protected] | 06 – 47 03 21 13
of Buitengewoon Actief – actief @buitengewoon.eu | 06 - 28 27 98 7219 augustus rommelmarkt

Tijdstip 9.30-15.00 uur

Kosten €5


Weer lekker opruimen dit voorjaar, oude spullen die je niet meer gebruikt of leuk vind de deur uit! 

Je kunt lekker van je spullen afkomen én er een centje mee verdienen op de rommelmarkt die op het plein naast ons zal plaatsvinden. Zin om mee te doen? Hier kun je je aanmelden25 augustus Lange Strange tocht


Ook wij doen weer mee dit jaar als opstapplaats om met de bus richting Cadzand te worden gebracht én als stempelpost. Dit jaar hebben we een actie voor de wachtenden die met de bus mee willen:

Een koffie of thee? Voor 1 euro neem je het mee!

Dus geen paniek dat je je plekje in de rij kwijt bent want er komt een koffiestand vlak naast de rij, je passeert deze automatisch.


Later op de dag is er muzikaal vertier van Eddy Modde met gitaarmuziek en liedjes van Neil Young en eigen nummers.


Meer lezen over de Lange Strange tocht kan hier29 augustus Meditatie-avond, thema Rust

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.
1 september Introductieochtend Taiji

9.30-11.30 uur


Start en introductie van het nieuwe taiji en qigong seizoen. Deze ochtend kun je kennismaken met de lerares en de andere deelnemers en uiteraard met de beweegleer zelf. Altijd al eens willen weten wat taiji nu eigenlijk is maar nog nooit de stap gezet? Dan is nu je kans op kennismaking! 

Aanmelden hoeft niet maar mag wel op [email protected]2 september  rommelmarkt

Tijdstip 9.30-15.00 uur

Kosten €5


Weer lekker opruimen dit voorjaar, oude spullen die je niet meer gebruikt of leuk vind de deur uit! 

Je kunt lekker van je spullen afkomen én er een centje mee verdienen op de rommelmarkt die op het plein naast ons zal plaatsvinden. Zin om mee te doen? Hier kun je je aanmelden7 september priveconsulten door medium Liesbeth Jusia

Tijdstip 14.00-17.00 uur 

Kosten €40 (30 minuten)

Een privéconsult met Liesbeth Jusia verschilt van persoon tot persoon en hangt af van de behoefte van de persoon. Een consult gaat altijd over jouw essentie: wie ben je, wat is je potentie, wat speelt er nu en wat heb je eventueel nodig om verder te komen? Daarnaast kan zij ook informatie doorgeven van overleden dierbaren. 

Aanmelden noodzakelijk op [email protected]7 september Soulseance met Liesbeth Jusia

19.30-21.00 uur

Kosten €15,-


Een demonstratie mediumschap is een bijeenkomst waarin de mensen de kracht van de spirit kunnen ervaren door berichten van overleden dierbaren. Het is een publieke demonstratie, dat betekent dat geen lange privé readings worden gedaan. Het is een avond waar onze overleden dierbaren in het middelpunt staan!


Aanmelden kan hier8 september workshop intuitieve ontwikkeling door Liesbeth Jusia

9.30-13.30 uur


Onze soul - ook wel spirit, ziel of essentie - is uniek. In het leven laten wij ons afleiden, verleiden of misleiden door uiteenlopende situaties en door fysieke/materiële zaken, daarin gaan wij voorbij aan de kracht van ons eigen spirit. Of durven wij daar niet op te vertrouwen. Hoe komt dat? Want hoe meer je focust op je binnenwereld, des te minder zal de “buitenwereld” je raken of je uit evenwicht brengen. Je creëert niet alleen meer balans in en voor jezelf (en voor anderen), het vergroot ook je zelfvertrouwen en weerbaarheid. Want om Star Wars te citeren: “the force is strong with all of us”, niet alleen met Luke Skywalker!
Soul on Saturday is een reeks van 4 workshops. Iedere workshop kent een thema waarin we ingaan op factoren die van invloed zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Waar het vooral om gaat is je letterlijk bewust zijn wie je bent, want daar begint alles mee.

Deze workshop staat in het teken van lifestyle: welke invloed heeft levensstijl op persoonlijke/spirituele ontwikkeling?

De workshop is open voor iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet. Ieder mens is uniek en ieder volgt een eigen pad in persoonlijke ontwikkeling. En dat is oneindig!

Kosten: EUR 50
Meer info & aanmelden: [email protected]12 september workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens13 september de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?16 september  rommelmarkt

9.30-15.00 uur

Deelname €5


Weer lekker opruimen dit voorjaar, oude spullen die je niet meer gebruikt of leuk vind de deur uit! 

Je kunt lekker van je spullen afkomen én er een centje mee verdienen op de rommelmarkt die op het plein naast ons zal plaatsvinden. Zin om mee te doen? Hier kun je je aanmelden17 september reiki 2 initiatie

10.00-16.00 uur

kosten mag je zelf bepalen


Als je reiki 1 hebt kun je je aanmelden voor deze reiki 2 initiatie.
Kort gezegd.....Reiki is de universele levensenergie waarmee je jezelf en anderen kunt helpen disharmonie in evenwicht te brengen.
Vandaag doen we dit uitwisselen op een hele bijzondere manier. Er is géén prijs opgeplakt, we laten de vergoeding voor deze initiatie over aan degeen die hem ondergaat. Jij mag zelf bepalen wat het je waard is om deze workshop te volgen en het daarbij behorende certificaat te ontvangen.

Aanmelden op [email protected]
let op.....Maximaal 6 deelnemers!18 september zijn we gesloten!!


We gaan dan naar Rotterdam met het hele team om te ontdekken of wij de landelijke duurzaamheidsprijs Gaia Green Award hebben gewonnen! We zijn genomineerd als 1 van de 3 strandpaviljoens voor deze prijs en dat is voor ons héél erg spannend.

Wil je op ons stemmen? Dat kan hier


Alvast superbedankt voor jouw stem!
23 september klankconcert Hartslag

13.30-?

Kosten €15


Ontspannen...ontstressen en opladen!

Tijdens deze middag nemen Anneke, Erna en Rob je mee op een klankreis die je in een diepe ontspanning zal brengen. De klanken van de instrumenten en de stemmen zullen niet alleen de spanning uit je lichaam doen verdwijnen, ook zul jij je weer opgeladen en 'schoon' voelen erna. Lees hier verder
26 september Meditatie-avond, thema Inkeer

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.

29 september Drumcirkel

19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]30 september  rommelmarkt

9.30-15.00 uur

Kosten €5


Weer lekker opruimen dit voorjaar, oude spullen die je niet meer gebruikt of leuk vind de deur uit! 

Je kunt lekker van je spullen afkomen én er een centje mee verdienen op de rommelmarkt die op het plein naast ons zal plaatsvinden. Zin om mee te doen? Hier kun je je aanmelden4 oktober chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur


Meer info volgt later5 en 6 oktober Seminar 

Voorouderlijk besef door regresssie en reincarnatietherapeut Maarten Oversier

10.00-18.00 uur


Een vervolg op de lezing die op 23 februari plaatsvond.....de reis van de reincarnerende ziel.


Klik hier voor meer info over dit seminar.10 oktober workshop Manifesteren

19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens11 oktober de Grootmoeders van het net van Licht

13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?18 oktober Mandala tekenen Janosh

19.15-21.30 uur


Meer info volgt20 oktober "koppel"avond

20.00-24.00 uur

Kosten €5


Met de feestdagen in het vooruitzicht  .....dé kans om een gelijkgestemde nieuwe vriend of vriendin, partner of leuk gezelschap te leren kennen.

We gaan iets leuks doen!
Een gezellige avond, een ontmoetingsavond, dansmuziek, love-songs, kletsen, knip-ogen, flirten en sjansen (voor degenen die een liefdesrelatie zoeken :))

Voor de jongehartenlui VANAF 35 jaar. Géén jong grut toegelaten.

Géén alcohol!


Voor spirituele zoekers, vriendschap, nieuwe liefde en ontmoetingen.

Aanmelden op [email protected]27 oktober Drumcirkel Nacht van de nacht

19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]31 oktober Meditatie-avond thema, Gronding

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.1 november chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur


Meer info volgt later4 november Yin yoga en klanken

10.30-12.00 uur


meer info volgt spoedig5 november Bootcamp adverteren op Facebook en Instragram


Meer info volgt7 november lezing  De vrije wil, droomwens of bereikbaar ideaal? 

Lezing met inzichten uit de Graalsboodschap 

19.30-21.30 uur

Gratis


Veel mensen hebben zorgen over de toekomst. De grote nadruk op verstand en techniek zal een steeds killere wereld opleveren waarin de mens wordt gedomineerd door machines, en ook zelf steeds meer op een voorspelbare machine gaan lijken. De enige uitweg hieruit is het inzicht dat wij in de kern geestelijk wezens zijn, die een levend onderdeel moeten zijn van de grote schepping. De mens die zijn geest bevrijdt van het juk van het verstand, zal weer zelfstandig kunnen denken en gaandeweg weer een vrije wil verkrijgen. 

De Graalsboodschap “In het Licht der Waarheid” van Abd-ru-shin legt de schepping uit en de wetten, die daarin werken. De mens die dit rustig in zich opneemt, ziet de weg omhoog duidelijk voor zich. 

In de lezing wordt de weg naar de vrije wil beschreven, en uitgelegd hoe belangrijk een werkelijk vrije wil is voor de mens.

De Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland heet u van harte welkom bij deze lezing. 


In verband met de organisatie graag aanmelden (kan hier)8 november workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens
8 november de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?12 november t/m 27 november gesloten24 november Drumcirkel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]
28 november  Meditatie-avond, thema Gevoel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.29 november chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur


Meer info volgt later
2 december Kerstkrans maken van een oud boek door Graag gemaakt

13.30-16.30 uur

Kosten €25


Het moet niet altijd nieuw zijn. Van een oud boek en wat kerstversiering, maken we een prachtige kerstkrans. 

Wat heb je nodig: 

- een boek: leesboek, prentenboek, atlas, .... geen te kleine boeken en naar je eigen smaak ( afhankelijk van de kleur die je in de krans wil verwerken). Denk er aan, het is de bedoeling dat de bladeren uit het boek verwijderd worden. 

- kerstversiering: slingers, kleine (lichte) kerstballen, kleine kerstornamenten, ... 

- materiaal: nietjesmachine, lijmpistool ( heb je dat niet, dan kun je het tijdens de workshop lenen van Graag Gemaakt) 

 Prijs voor deze workshop is 25 euro. (Boek en kerstversiering kunnen eventueel ter plaatse aangeschaft worden bij Graag Gemaakt voor 5 euro)

Aanmelden kan hier9 december muurdecoratie voor kerst door Graag Gemaakt

13.30-16.30 uur

Kosten €25


Recycling van papier!

We maken een mooie muurdecoratie met takken, touw en sterren van papier. Deze sterren kunnen van elk papier gemaakt worden: oude boeken of tijdschriften, geschenkpapier, vouwpapier, krantenpapier, behangpapier, ... Voor de feestdagen kan de muurdecoratie extra versierd worden met kleine kerstornamenten of slingers. 

Wat breng je mee? 

- Papier naar keuze voor het maken van de sterren 

- Takken en/of stokjes - Koord/touw naar keuze 

- Kerstversiering 

 Prijs voor deze workshop is 25 euro. Indien je geen materiaal kan meebrengen, kun je dit ter plaatse aanschaffen bij Graag Gemaakt voor 5 euro. 


Aanmelden kan hier12 december workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens
13 december de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?
13 december Mandala tekenen Janosh

19.15-21.30 uur


Meer info volgt19 december Meditatie-avond, thema Licht

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.
29 december Drumcirkel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]

2019
9 januari workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
6 februari workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur6 maart workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
10 april workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
8 mei workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
5 juni workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
3 juli workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur
7 augustus workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur