Centrum Qi 

           Biologische koffie, thee & events voor lichaam en geest!

Lieve actieve, bewuste, ontdekkende mensen van 

de hele wereld


Deze pagina laat zien wat wij allemaal voor moois aanbieden bij Qi. 

Dat is best al een heleboel! We doen ons best een zo gevarieerd mogelijk aanbod te realiseren. 

Heb je nou zelf een leuke tip of idee, wij bijten niet!! Kom het ons persoonlijk vertellen, gezellig! Of stuur een mail naar 

[email protected]

Bellen kan ook naar 06-47032113

Dan nog een TIP:

Als je interesse hebt om ergens aan deel te nemen kijk dan regelmatig deze informatie na want.......

*soms wijzigen er tijden

*soms gaat iets niet door vanwege te weinig aanmeldingen

*iemand kan ziek geworden zijn waardoor datgeen niet doorgaat

*er is een fout gemaakt  in de tekst


En zo zijn er nog tal van redenen waardoor iets veranderd kan zijn. Om je de teleurstelling te besparen voor niets bij ons aan de deur te staan, kijk daarom regelmatig de info na!


Activiteiten:Elke dinsdag avond tai chi en Qigong

Vanaf 17.30 uur taiji beginners

Vanaf 18.45 uur Qigong

Vanaf 20.00 uur Taiji gevorderden


Nell van Hartevelt is al jarenlang Taiji docente op verschillende locaties door Zeeuws Vlaanderen. 

Klik op de foto voor meer info en aanmelden.


18 oktober Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.

20 oktober "koppel"avond

20.00-24.00 uur

Kosten €5


Met de feestdagen in het vooruitzicht  .....dé kans om een gelijkgestemde nieuwe vriend of vriendin, partner of leuk gezelschap te leren kennen.

We gaan iets leuks doen!
Een gezellige avond, een ontmoetingsavond, dansmuziek, love-songs, kletsen, knip-ogen, flirten en sjansen (voor degenen die een liefdesrelatie zoeken :))

Voor de jongehartenlui VANAF 35 jaar. Géén jong grut toegelaten.

Heerlijke biologische drankjes en sapjes.....Géén alcohol! 


Voor spirituele zoekers, vriendschap, nieuwe liefde en ontmoetingen.

Aanmelden op [email protected]26 oktober Informatie avond over orgonites

19.30-22.00 uur

Gratis entree


Lieve allemaal, wat fijn om je te mogen begroeten tijdens de informatieavond over de orgonites. Graag leg ik uit wat de Orgonite voor je kan doen om je te beschermen en je fijner te voelen in deze drukke wereld. De Orgonite staat voor levenskracht en beschermt. Ik maak ze met heel veel liefde en weet uit de ervaringen dat deze mooie levenskracht je veel kan brengen. Op deze avond ervaar je de energie en de kracht van deze bijzondere orgonites. De informatie avond geeft de mogelijkheid om door mij te laten testen wat bij je past en de juiste bescherming geeft. Dit doe ik dmv de biotensor,waar ik jaren lang ervaring mee heb. Kortom u kunt ervaren wat voor rust de Orgonites geven, de liefde die ze uitstralen en de kracht die ze geven.

In verband met de beschikbare tijd om orgonites uit te meten die jou kunnen ondersteunen is aanmelden een must!
Elly van Design Illegna

AAnmelden kan hier27 en 28 oktober workshops Taiji

10.00-16.00 uur

Kosten €150 voor beide dagen incl koffie, thee, lunch en hand out


Spring Forest Qigong is een eenvoudige, efficiente en effectieve methode die je helpt om jouw gezondheid, welbevinden en geluk optimaal te ervaren. Het helpt je om fysieke en emotionele pijn te helen en kan de kwaliteit van je leven en het leven van anderen, verbeteren. Inhoud cursus:

A. De oefeningen van het eerste level worden aangeleerd. Het zijn 7 oefeningen die zorgen dat je zelf in je balans gaat komen. Al de oefeningen zijn simpel maar heel sterk energetisch werkend. De oefeningen kunnen staand, zittend en/of liggend gedaan worden. We zullen deze staand aanleren.

B. de healing methode wordt aangeleerd. Hierbij wordt de methode van het healen van andere personen aangeleerd. Het is net als de 7 oefeningen een simpele manier om met energie blokkades weg te nemen.


De cursus zal stap voor stap aangeleerd worden middels de watch me, follow me en show me methode.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 59 ABNA 0446 0482 75 tnv Weiyang taiji/qigong ovv je naam en SFQ27 oktober Drumcirkel Nacht van de nacht

19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]31 oktober Meditatie-avond thema, Gronding

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.1 november chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.2 november cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


2 november prive sessies met mediamiek coach Desiree

op afspraak

Kosten €15


Desiree is medium en coach, heeft mediamieke gaven waarmee ze jou o.a kan helpen inzichten te krijgen in blokkades. Ervaring in de verpleging en psychiatrie plus het contact met haar gids Isabel zorgen voor een breed draagvlak aan kennis. De steeds terugkerende rode draad in je leven kan door een sessie met Desiree aangepakt worden.

Wil jij een sessie (die maximaal 30 minuten mag duren tijdens deze middag) om kennis te maken met haar gaven, bel dan naar 0117-751812 of mail naar [email protected]

Meer informatie over Desiree kun je lezen op www.parvisi.com4 november Yin yoga en klanken

10.30-12.00 uur

Kosten €16


Tijdens een yinyogales ,gegeven door Tera laseur, word je meegenomen door de magische klanken van Erna Verduijn (stem,klankschalen, drum, rainstick etc).

Een bijzondere ervaring om in de yinhoudingen weer nieuwe lagen in jezelf te ontdekken via geluidstrillingen. Je komt in een nog diepere ontspanning en eventuele blokkades worden zo op een zachte en liefdevolle manier losgelaten.
Een heerlijke manier om nog meer ruimte te creëren en te ervaren. Aanmelden kan hier5 november Bootcamp adverteren op Facebook en Instagram

19.00-22.00 uur

Kosten €65


Praktische training hoe je ADVERTENTIES op Facebook & Instagram kunt toepassen voor jouw bedrijf, club of business. Met alle veranderingen in Facebook en Instagram is adverteren nodig om zichtbaar te blijven als bedrijf. Je gaat naar huis met veel tips en informatie die je zo kunt toepassen.

De workshop is inclusief:
* werkboek
* notitieboek en schrijfgerei
* koffie en thee

VOL = VOL
kosten: 65 euro excl BTW
Hier kun je aanmelden!7 november lezing  De vrije wil, droomwens of bereikbaar ideaal? 

Lezing met inzichten uit de Graalsboodschap 

19.30-21.30 uur

Gratis


Veel mensen hebben zorgen over de toekomst. De grote nadruk op verstand en techniek zal een steeds killere wereld opleveren waarin de mens wordt gedomineerd door machines, en ook zelf steeds meer op een voorspelbare machine gaat lijken. De enige uitweg hieruit is het inzicht dat wij in de kern geestelijke wezens zijn, die een levend onderdeel moeten zijn van de grote schepping. De mens die zijn geest bevrijdt van het juk van het verstand, zal weer zelfstandig kunnen denken en gaandeweg weer een vrije wil verkrijgen. 

De Graalsboodschap “In het Licht der Waarheid” van Abd-ru-shin legt de schepping uit en de wetten, die daarin werken. De mens die dit rustig in zich opneemt, ziet de weg omhoog duidelijk voor zich. 

In de lezing wordt de weg naar de vrije wil beschreven, en uitgelegd hoe belangrijk een werkelijk vrije wil is voor de mens.

De Uitgeverij Alexander Bernhardt Nederland heet u van harte welkom bij deze lezing. 


In verband met de organisatie graag aanmelden (kan hier)8 november workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!


8 november de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?9 november Aurareding op afspraak

Tijdstip 10.00 uur

Kosten €45


Ieder mens heeft een energetisch veld om zich heen ( aura). Voor diegene die daarin geoefend zijn en die vaak ook hypergevoelig (HSP) zijn, is dit veld in een soort kleurenspectrum zichtbaar, inclusief alle emoties, blokkades en levenspatronen. Tijdens een aurareading maak ik een compositie van je aura en spiegel je deze voor, waardoor je tot een dieper zelfinzicht kunt komen.

Als aanvulling werk ik met voicedialogue. De klankkleur van de stem geeft eveneens veel informatie. Door deze aanpak wordt niet alleen jouw innerlijk zichtbaar, maar ook mogelijke geestelijke blokkades.

Een aurasessie duurt 45-50 minuten en is deels interactief. Door naar keuze aanvullend in een rustgevende omgeving te gaan wandelen, inspireer ik je tot zelfinzicht te komen en help ik je met het vinden van antwoorden op jouw levensvragen.


Waar kan ik je mee helpen?
  • Burn-out
  • Depressieve gevoelens
  • Het gevoel hebben vast te zitten, niet weten waar je heen wilt
  • Herbronnen, opnieuw op zoek willen gaan naar idealen en doelen
  • Vormen van autisme die je blokkeren in het dagelijks functioneren
  • Minderwaardigheidsgevoelens
  • Relatieproblemen
  • Familieproblemen

Bel mij (Hans Abraham Casteleijn) om een aurareading te boeken op 06-57622828


12 november t/m 27 november gesloten24 november Drumcirkel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]
28 november  Meditatie-avond, thema Gevoel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.29 november chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.

30 november Interactieve lezing 

Samen met je (het) kind naar het licht door Heike Markmann

19.30-21.00 uur

Kosten €12


Het gaat algemeen erom hoe je samen met je kind door moeilijke periodes heen komt, gelijk of deze in verband staan  met schoolproblemen, handicaps, zware ziektes, verslavingen of wat dan ook. Deze fases zijn ook voor de ouders een uitnodiging tot persoonlijke groei, dus uiteindelijk een kans die door en met het kind aangereikt wordt.  

Ik zal onder meer heel praktische kennis en tips doorgeven. Belangrijkste punt is uiteraard duidelijk te maken welke momenten een schakel naar spirituele groei en meer bewustzijn kunnen vormen en hoe je deze kan oppakken zodat voor alle betrokkenen een positieve spiraal ontstaat naar het licht toe.

Mijn achtergrond: Na 10 jaar werken als journaliste en een studie Germaans en politicologie ben ik door mijn kinderen in de heilpedagogie terecht gekomen. Ik heb me tijdens mijn opleiding in Duitsland al op het werken met paarden gefocust. Op een eigen hoeve in Eede  heb ik dan 25 jaar lang therapeutisch paardrijden voor kinderen en jongeren met ontwikkelingsstoornissen aangeboden.

Als partner van een Europees project heb ik bovendien een postgraduaat opleiding voor therapeuten, die met behulp van paarden willen werken, opgebouwd. Deze opleiding wordt sinds 15 jaar aan de Arteveldehogeschool in Gent(B) aangeboden. Ik was er in dit verband ook 2 jaar gastdocente.

Mijn hoeve heb ik 2 jaar geleden verkocht. Ik richt me nu vooral op crisisinterventie voor families.


De lezing is zeker ook interessant voor opvoeders, leraren en begeleiders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen of die net in een moeilijke situatie verkeren.


Aanmelden is noodzakelijk op [email protected] en is pas definitief bij betaling vooraf.

2 december Kerstkrans maken van een oud boek door Graag gemaakt

13.30-16.30 uur

Kosten €25


Het moet niet altijd nieuw zijn. Van een oud boek en wat kerstversiering, maken we een prachtige kerstkrans. 

Wat heb je nodig: 

- een boek: leesboek, prentenboek, atlas, .... geen te kleine boeken en naar je eigen smaak ( afhankelijk van de kleur die je in de krans wil verwerken). Denk er aan, het is de bedoeling dat de bladeren uit het boek verwijderd worden. 

- kerstversiering: slingers, kleine (lichte) kerstballen, kleine kerstornamenten, ... 

- materiaal: nietjesmachine, lijmpistool ( heb je dat niet, dan kun je het tijdens de workshop lenen van Graag Gemaakt) 

 Prijs voor deze workshop is 25 euro. (Boek en kerstversiering kunnen eventueel ter plaatse aangeschaft worden bij Graag Gemaakt voor 5 euro)

Aanmelden kan hier7 december cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


9 december muurdecoratie voor kerst door Graag Gemaakt

13.30-16.30 uur

Kosten €25


Recycling van papier!

We maken een mooie muurdecoratie met takken, touw en sterren van papier. Deze sterren kunnen van elk papier gemaakt worden: oude boeken of tijdschriften, geschenkpapier, vouwpapier, krantenpapier, behangpapier, ... Voor de feestdagen kan de muurdecoratie extra versierd worden met kleine kerstornamenten of slingers. 

Wat breng je mee? 

- Papier naar keuze voor het maken van de sterren 

- Takken en/of stokjes - Koord/touw naar keuze 

- Kerstversiering 

 Prijs voor deze workshop is 25 euro. Indien je geen materiaal kan meebrengen, kun je dit ter plaatse aanschaffen bij Graag Gemaakt voor 5 euro. 


Aanmelden kan hier12 december workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!


13 december de Grootmoeders van het net van Licht

Tijdstip 13.30-14.30 uur

Kosten €7


Elke maand een warm bad met de Grootmoeders van het net van Licht meemaken?
13 december Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.

14 december interactieve lezing over Non-lokaal bewustzijn door Martin Gorren

19.30 -22.30 uur

Kosten €5


Tijdens deze interactieve lezing deel ik graag de resultaten van het onderzoek naar bijna doods ervaringen, herinnering van vorige levens bij kinderen, mediums en het paranormale (Telekinese, Telepathy en helderziendheid). Ook wil ik een link leggen (zonder er diep op in te gaan) naar filosofische richtingen als het idealisme maar ook naar quantum physics. 


Aanmelden is noodzakelijk  en kan hier.15 december workshop Qigong en zelfmassage voor een betere energiebalans (beginners)

9.30-12.30 uur

Kosten €30 incl koffie, thee

Kosten hand out €5


Je leert een compleet systeem om je lichaam optimaal te verzorgen met diverse massagetechnieken in een programma dat is opgebouwd tot een logisch geheel. Zie het als groot onderhoud: pak de gebieden die je last bezorgen dagelijks aan en regelmatig de plekken waarvan je weet dat ze aandacht vragen. Niets moet alles mag. Zo leer je je lchaam steeds beter kennen en kun je overlast voorkomen. En zoals je weet is dat beter dan genezen.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 76 RABO 0375 5244 87 tnv Chang Qing ovv je naam, datum deelname en "energie"
19 december Meditatie-avond, thema Licht

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €7,50


1 x per maand een vast moment om samen te mediteren.

Aanmelden en meer info.
29 december Drumcirkel

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €3


Maandelijkse drumcirkel waarvan het doel is plezier en balans vinden...Luisteren, creëren en opruimen van oude energieën. 
Neem je eigen drum of ander instrument mee en een kleinigheidje om te eten en te delen met de andere aanwezigen om de avond af te sluiten.
Aanmelden kan bij [email protected]

20194 januari cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier

9 januari workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!10 januari chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.
12 januari workshop Qigong en zelfmassage voor een betere energiebalans (herhaling/verdieping voor deelnemers cursussen 2017/2018)

9.30-12.30 uur

Kosten €30 incl koffie, thee

Kosten hand out €5


Je leert een compleet systeem om je lichaam optimaal te verzorgen met diverse massagetechnieken in een programma dat is opgebouwd tot een logisch geheel. Zie het als groot onderhoud: pak de gebieden die je last bezorgen dagelijks aan en regelmatig de plekken waarvan je weet dat ze aandacht vragen. Niets moet alles mag. Zo leer je je lchaam steeds beter kennen en kun je overlast voorkomen. En zoals je weet is dat beter dan genezen.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 76 RABO 0375 5244 87 tnv Chang Qing ovv je naam, datum deelname en "energie"

18 januari Soulseance met Liesbeth Jusia

19.30-21.00 uur

Kosten €15,-


Een demonstratie mediumschap is een bijeenkomst waarin de mensen de kracht van de spirit kunnen ervaren door berichten van overleden dierbaren. Het is een publieke demonstratie, dat betekent dat geen lange privé readings worden gedaan. Het is een avond waar onze overleden dierbaren in het middelpunt staan!


Aanmelden kan hier19 januari workshop intuitieve ontwikkeling door Liesbeth Jusia

9.30-13.30 uur

Kosten €50


Onze soul - ook wel spirit, ziel of essentie - is uniek. In het leven laten wij ons afleiden, verleiden of misleiden door uiteenlopende situaties en door fysieke/materiële zaken, daarin gaan wij voorbij aan de kracht van ons eigen spirit. Of durven wij daar niet op te vertrouwen. Hoe komt dat? Want hoe meer je focust op je binnenwereld, des te minder zal de “buitenwereld” je raken of je uit evenwicht brengen. Je creëert niet alleen meer balans in en voor jezelf (en voor anderen), het vergroot ook je zelfvertrouwen en weerbaarheid. Want om Star Wars te citeren: “the force is strong with all of us”, niet alleen met Luke Skywalker!
Soul on Saturday is een reeks van 4 workshops. Iedere workshop kent een thema waarin we ingaan op factoren die van invloed zijn op je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Waar het vooral om gaat is je letterlijk bewust zijn wie je bent, want daar begint alles mee.


De workshop is open voor iedereen, ongeacht wie je bent of wat je doet. Ieder mens is uniek en ieder volgt een eigen pad in persoonlijke ontwikkeling. En dat is oneindig!

Kosten: EUR 50
Meer info & aanmelden: [email protected]23 januari info-avond jaarprogramma Mindfulness

19.30-21.30 uur

Kosten €15


meer info volgt


24 januari Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.1 februari cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


2 februari  Hartsmeditatie workshop

9.30-12.30 uur

Kosten €30 incl koffie, thee


Deze actieve meditatie van Karunesh is voortgekomen uit een eeuwenoude Soefie traditie en stelt ons in staat het leven meer vanuit ons hart te beleven. Het hart is een gids voor innerlijke wijsheid....weg uit het denken, weg van het ego. Mensen die mediteren worden mentaal weerbaarder, kunnen zich makkelijker concentreren en zijn stressbestendiger.

Het specifieke doel van deze meditatie is het in contact komen met het hart en het reinigen van het hartchakra. Eénwording van de elementen Aarde (materie, richting noord), water en Lucht (gevoel west, ratio oost) en het Zuiden dat staat voor daadkracht. We gaan in deze richtingen bewegen vanuit het hart.

Voor de pauze zullen we het lichaam activeren met bijpassende Qigong oefeningen. Zorg dat je een flesje water bij je hebt en een dekentje en een matje als je wilt gaan liggen in de laatste fase.Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 47 RABO 0310 5885 53 tnv M van Versendaal ovv je naam, datum deelname en "hartsmeditatie"


6 februari workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!7 februari chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.


10 februari fantasy kleding en accessoires markt

12.00-20.00 uur

kosten kraamhuur €35


Naar aanleiding van onze eerste Fantasea happening organiseren we voor het eerst ook deze fantasymarkt. in 2019 gaan we wederom een Fantasea plannen! Nooit geweten dat er zoveel accessoires en kleding en ander spul te koop is op dit gebied, een hele nieuwe wereld gaat voor ons open hier in Breskens.

We hopen dat jij ook wilt meedoen met verkoop van allerhande fantasy attributen en kleding. Misschien heb je zelf een heel assortiment thuis hangen waar je vanaf wilt, denk ook aan carnavalsartikelen in dit thema.

Deze markt kan alleen doorgaan bij voldoende deelnemers dus schrijf je in als jij denkt.....daar MOET ik bij zijn!

Aanmelden kan hier.


Keltisch, gothic, steampunk, mythen en sagen, sprookjes, draken, ridders, sience fiction, zeemeerminnen, elfjes en ga zo maar even door.....alles kan!


Enne.....zeg het vooral voort!


Aanmelden kan hier16 en 17 februari weekend mindfulness-training, 1ste weekend van het jaarprogramma

9.30-17.00 uur beide dagen


meer info volgt en is hier al op te vragen 


21 februari Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.
23 en 24 februari  Longtou Qigong workshop weekend

beide dagen van 10.00-16.00 uur

Kosten €150 voor beide dagen incl lunch, koffie, thee in de pauze en handout


Deze Qigong is een fysiekere vorm maar zeer effectief, alle meridianen worden geopend zodat de Qi zonder blokkades kan stromen. Hierdoor kan de Qi zijn helende werking binnen jouw landschap uitvoeren.

De serie bestaat uit: 

-losmaak oefeningen 

-de serie van 16 oefeningen

-afsluitoefeningen


De cursus zal stap voor stap aangeleerd worden middels de watch me, follow me en show me methode.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 59 ABNA 0446 0482 75 tnv Weiyang taiji/qigong ovv je naam en Longtou

1 maart cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier2 maart opleidingsdag tot docent kindertaiji/les 1 

10.00-16.00 uur


meer info volgt later

6 maart workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!7 maart chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.


16 maart opleidingsdag tot docent kindertaiji/les 2

10.00-16.00 uur


meer info volgt later

21 maart Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.23 maart workshop Taiji - beter zien met Qigong

9.30-12.30 uur

Kosten €30 incl koffie of thee in de pauze

Kosten hand out €5


De Chinese geneeskunde ziet oog- en oorproblemen meestal als gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen. Deze workshop maakt je bewuster van gezichts- en gehoorstoornissen en laat de verbanden met de meridianen zien. Bijna alle oefeningen kunnen overal en op ieder moment van de dag gedaan worden.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 76 RABO 0375 5244 87 tnv Chang Qing ovv je naam en "beter zien"
23 maart Landelijke opschoondag!

10.00-?? uur


Vandaag gaan we met z'n allen aan de slag om al het zwerfvuil op en rond het Veerplein, strand en strekdam te verwijderen. We stellen daarvoor de materialen ter beschikking voor ieder die komt helpen want......een schonere omgeving zorgt ervoor dat er minder afval word achtergelaten. 

Voor iedereen die meedoet en een zak afval bij ons komt inleveren hebben we gratis koffie of thee. Ook voor de kids een lekker sapje!

Aanmelden kan hier


30 maart opleidingsdag tot docent kindertaiji/les 3

10.00-16.00 uur


meer info volgt later4 april chakra mandala tekenen

19.15-21.30 uur

Kosten €130 voor alle avonden


Het woord mandala is afkomstig uit het Sanskriet en betekent cirkel. Deze cirkel wordt opgevuld met figuren, vormen, lijnen, symbolen en kleuren.

In deze reeks gaan we tekenen met vormen op basis van de chakra’s. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam. Via deze centra wordt energie doorgegeven aan bijvoorbeeld onze organen. Er zijn zeven hoofdenergiecentra en meerdere kleinere. In deze reeks gaan we uit van de zeven hoofdchakra’s met ieder hun eigen vorm. Om de reeks te kunnen volgen hoef je niets van chakra’s te weten en ervaring met tekenen is niet nodig. Het gaat erom dat je vanuit je gevoel te werk gaat en geniet van de harmoniserende en helende werking.

We starten iedere avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met de chakra’s. Per avond komt een chakra aanbod. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Nieuwsgierig? Kom dan zelf de harmoniserende en helende werking van mandala tekenen op basis van de chakra’s ervaren!


Kosten all-in zeven avonden 130,- euro.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Meer info lezen en aanmelden kan hier
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met chakra’s’ aan en ik neem contact met je op.


5 april cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier

10 april workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!13 april opleidingsdag tot docent kindertaiji/les 4

10.00-16.00 uur


meer info volgt later14 april  Hartsmeditatie workshop

9.30-12.30 uur

Kosten €30 incl koffie, thee


Deze actieve meditatie van Karunesh is voortgekomen uit een eeuwenoude Soefie traditie en stelt ons in staat het leven meer vanuit ons hart te beleven. Het hart is een gids voor innerlijke wijsheid....weg uit het denken, weg van het ego. Mensen die mediteren worden mentaal weerbaarder, kunnen zich makkelijker concentreren en zijn stressbestendiger.

Het specifieke doel van deze meditatie is het in contact komen met het hart en het reinigen van het hartchakra. Eénwording van de elementen Aarde (materie, richting noord), water en Lucht (gevoel west, ratio oost) en het Zuiden dat staat voor daadkracht. We gaan in deze richtingen bewegen vanuit het hart.

Voor de pauze zullen we het lichaam activeren met bijpassende Qigong oefeningen. Zorg dat je een flesje water bij je hebt en een dekentje en een matje als je wilt gaan liggen in de laatste fase.Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 47 RABO 0310 5885 53 tnv M van Versendaal ovv je naam, datum deelname en "hartsmeditatie"
18 april Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.20 en 21 april weekend mindfulness-training, 

2de weekend van het jaarprogramma

9.30-17.00 uur beide dagen


meer info volgt en is hier al op te vragen 3 mei cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier

8 mei workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!16 mei Mandala tekenen geometrische vormen

19.15-21.30 uur

Kosten €18 per keer all in


In deze reeks laten we ons inspireren door geometrische patronen. Dit kan zijn op basis van graancirkels, flower of life, of bijvoorbeeld de geometrische kaarten van Janosh (www.janosh.com). We starten de avond met een korte meditatie om de dagelijkse dingen los te laten en contact te maken met het patroon. Gezamenlijk zetten we de basisvorm op en verder maak je je eigen ontdekkingsreis met kleur, vorm en symboliek. Laat je intuïtie zijn werk doen en we zien wel wat er ontstaat! Nieuwsgierig? Kom het zelf ervaren!

Ervaring met tekenen is niet nodig. En je hoeft ook niet ‘mooi’ te kunnen kleuren. Door middel van spelen met vorm en kleur, maken we de mooiste tekeningen. Je zult verbaasd zijn over wat jezelf op papier tovert. En met ervaring ben je natuurlijk ook hartstikke welkom!


Kosten all-in 18 euro per avond.
Dit is inclusief tekenpapier en gebruik van materiaal (passer, liniaal, geodriehoek, potlood 2B, kleurpotloden, gum en puntenslijper).
Als je graag eigen materiaal gebruikt, neem dit gerust mee.
Consumpties zijn voor eigen rekening.
De workshop gaat door als er minimaal 4 deelnemers zijn.


Heb je vragen of wil je je aanmelden, gebruik dan het contactformulier.
Geef in het onderwerp van het formulier ‘mandala tekenen met geometrie’ aan en ik neem contact met je op.

5 juni workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!7 juni cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


8 juni FantaSea

11.00-23.00 uur


meer info volgt later

Een kijkje op onze facebookpagina  


15 juni workshop Taiji/stok en sabel door Anke

9.30-12.00 uur

Kosten €30


De sabel, ook wel breed-zwaard of Dao genoemd, is één van de voornaamste wapens van de Taiji. Het gebruik van de sabel binnen Taiji geeft extra kracht en verfijning aan de bekende taiji bewegingen. Chinees stokvechten is een zeer dynamische vorm van bewegen, waarbij het hele lchaam in actie komt. Training met de gun is werken aan conditie, snelheid, kracht en balans. Taiji met wapens is een plezierige en ontspannen manier om taiji met meer dynamiek te beoefenen en de algemene principes te doorgronden.


Inschrijving is definitief na inschrijving per mail en betaling.

Inschrijven kan hier

Betalen : NL 59 RABO 0160 9856 257 tnv A.E van Hartevelt ovv je naam en "stok en sabel"
22 en 23 juni weekend mindfulness-training, 

3de weekend van het jaarprogramma

9.30-17.00 uur beide dagen


meer info volgt en is hier al op te vragen 30 juni seizoensafsluiting Taiji en Qigong

9.30-12.30 uur


meer info volgt later
3 juli workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!5 juli cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier2 augustus cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier

7 augustus workshop Manifesteren

Tijdstip 19.00-21.00 uur

Kosten €25 of €260 voor 13 x


13 x manifestatie workshop, je wensen waarmaken!

Heb jij ook van die prachtige dromen, maar lukt het je niet om deze te manifesteren. Kom dan naar deze workshop. Hier leer ik je hoe je dit kan doen!

We werken via de Keltische maankalender, dit doen we door de stand van de maan, we werken tussen de nieuwe maan en volle maan in, hier krijg je ook duidelijke uitleg over. De energieën die er dan vrijkomen zijn sterker dan op een ander tijdstip. Je leert hoe je met je energie kan omgaan en hoe je deze voor jou kan laten werken.

Kijk voor meer informatie en/of inschrijven voor de workshop op www.edithpieterson.nl geef aan of je je inschrijft voor de workshop bij Centrum Qi in Breskens.

Inloop vanaf 18.45 uur


Let op! Als je mee wilt doen dan kan je je inschrijven en betalen. Zonder betaling vooraf kan er geen deelname plaats vinden!6 september cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


21 en 22 september weekend mindfulness-training, 

4de weekend van het jaarprogramma

9.30-17.00 uur beide dagen


meer info volgt en is hier al op te vragen 4 oktober cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier1 november cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier


16 en 17 november weekend mindfulness-training, 

5de weekend van het jaarprogramma

9.30-17.00 uur beide dagen


meer info volgt en is hier al op te vragen 6 december cranio sacraal healing in de Ener-Chi-bus

Tijdstip op afspraak


Hilde van Hove, cranio sacraal therapeut, shiatsu therapeut, masseuse en healer komt elke eerste vrijdag van de maand met haar Ener-Chi bus bij centrum Qi staan om behandelingen te geven. Zij doet dit in haar prachtig ingerichte bus. Je ligt heerlijk comfortabel in een serene omgeving met je kleding aan. 

Een getuigenis:   "Hilde haar handen weten steeds precies waar ze moeten zijn. Door haar lichaamswerk ontspan je, word je lichter en bewuster en stroomt je energie weer volop. Ook haar wijsheid mist zelden zijn doel. Haar energie is enthousiast en aanstekelijk, maar op haar tafel is het pure rust."


Voor een afspraak klik hier